Workshop Gezichtsmassage

Workshop Gezichtsmassage

De workshop Gezichtsmassage is een mooie uitbreiding van een totale wellnessmassage. Een gezichtsmassage is daarom een goede keuze als extra aanbod voor jouw praktijk/salon.

 

Het gezicht is het deel van het lichaam waar letterlijk het meest tegen aan wordt gekeken, het meest aansprekende deel van het menselijk lichaam.
Een gezichtsmassage heeft een positief effect op gevoelens en emoties door stimulatie van het zenuwstelsel, lymfesysteem en hormoonhuishouding en het zorgt voor minder cortisol en noradrenaline (stresshormonen) en meer endorfine en serotonine (welzijnshormonen) in het bloed en dat is in het algemeen goed voor de doorbloeding van spieren en gewrichten. 

Functies van gezichtsmassage:

  • Stress, spanningen, hoofdpijn en uitputting wegnemen
  • Een heel ontspannen gevoel geven.
  • Het kalmeert de zenuwen, verbetert de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde
    glans
  • Door de gezichtsspieren te masseren gaat er meer bloed richting de huid.
  • Een gelaatsmassage zorgt ook voor afvoer van afvalstoffen.

GEZICHTSMASSAGE WORKSHOP

De gezichtsmassage is een zachte massage die uitgevoerd wordt met de vingers en de muizen van de hand in het gebied van het decolleté, de schouders en hals en gelaat.  Je zult zien dat ondanks dat er maar een klein gedeelte van het lichaam wordt gemasseerd er in korte tijd een heerlijk gevoel van ontspanning en rust bij de ontvanger ontstaat. 

Workshop inhoud:
Theorie
Indicaties- & Contra-indicaties
Massageoliën
Massage tools

Praktijk:
Reinigen gelaat
Peeling
Decolleté, schouders en hals massage
Gezichtsmassage
Gezichtsmasker
Nabehandeling
Verzorgende dag-/nachtcrème
Hoofdhuidmassage

 

DUO workshop
Dat wil zeggen, met 2 personen. Alle tijd voor jullie beide en ook voor jullie om te leren, ervaren en te vragen. Wanneer je iemand kent uit jouw kring die eveneens geïnteresseerd is, dan heb je meteen iemand waar je mee kunt uitwisselen en oefenen. Cursusdatum geschied in overleg.

PRIVE workshop
Tijdens een privétraining voor 1 persoon werkt u op een zelf meegebracht model. U krijgt de technieken aangeleerd maar ondergaat ze niet.
Wilt u zelf de massage ervaren, dat kan voor € 50,-. Geef dit aan bij uw inschrijving.
De datum wordt in overleg bepaald. 

 

Algemene Voorwaarden cursus

Inschrijven