Cellulite-/Lypo Massage

Cellulite/Lypossage, een sinaasappelhuid, velen hebben het, niemand wil het. Daarom bieden wij de cellulitemassage welke het lichaam helpt om zich te reinigen, gifstoffen en opgehoopt vocht af te voeren. Kilo’s ga je niet verliezen maar wel centimeters en de stevige massage maakt de huid mooier en de omvang minder.

Cellulite wordt voornamelijk veroorzaakt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen waardoor vet wordt opgeslagen wat de afvoer van vocht en afvalstoffen vermindert. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert, vetcellen in de huid nemen toe, bindweefsel verhardt én trekt in de huid met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen.

Tijdens de behandeling wordt er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en wordt d.m.v. de ‘cupping’ technniek afvalstoffen afgevoerd.

Tijdens de massage worden technieken gebruikt welke het meeste geschikt zijn om het beste resultaat te behalen. Daarbij kunnen we gebruik maken naast cupping, van meerdere massage technieken en tools.

Pakking
Aan het eind van de massage is een pakking mogelijk op de zone die behandeld is. Deze pakking bestaat uit een contourgel die wordt afgesloten met wikkelfolie. Door de samenstelling van zeewier extracten en essentiële olie, verkoelt het lichaam en heeft een verstrakkende werking.

Cellulite-/Lypomassage helpt het lichaam te reinigen van toxinen (gifstoffen). Na de behandeling zult u zich al energieker voelen.

Wat is het doel van Cellulite-/Lypo massage?

  • Bestrijden van Cellulite
  • Strakker maken van verslapte huid (bijvoorbeeld na een zwangerschap of dieet)
  • Terugwinnen van elasticiteit. De huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder
  • Stimuleren van bloedcirculatie
  • Drainage van lichaamsvocht activeren
  • Spijsverbetering verbeteren
  • Verzachten en verminderen van jong littekenweefsel

Belangrijk om te weten: drink tijdens de behandelweken minimaal twee liter water per dag en wandel minimaal 30 minuten per dag! Die 30 minuten mag u verdelen in 3 x 10 minuten.

De behandeling wordt in een kuurverband gegeven. Een kuur bestaat uit 10 sessies (2 keer per week).

10 behandelingen       €  695,00
Losse behandeling      €   77,50

Nabehandeling
Ons advies: 1 keer per 2 maanden (= 2 behandelingen in één week) te herhalen.