Algemene Voorwaarden Massage

 

Als u een afspraak maakt voor een massage of een behandeling, ontvangt u van ons een bevestiging e-mail en staat uw afspraak/afspraken voor u gereserveerd.
Het is van belang dat u kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 

Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wellnesspraktijk Alphen ziet graag dat u hygiëne ook belangrijk vindt, en opgefrist onze praktijk bezoekt. U mag van Wellnesspraktijk Alphen verwachten, dat de praktijk en de te gebruiken materialen schoon zijn.

Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut, dan is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een massagetherapeut.

Bij uw 1e consult zal er een korte anamnese worden afgenomen, om er zeker van te zijn dat u gemasseerd mag worden. Bij medicijngebruik moet de massagebehandeling soms worden aangepast. Geef altijd aan welke medicijnen u gebruikt en wat het doel daarvan is.

Wellnesspraktijk Alphen is ondanks zorgvuldig handelen niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële of immateriële schade voor, tijdens en of na het behandelen.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Zie privacyverklaring.

Een afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd/geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging zal de gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.
Dit geldt ook bij niet komen opdagen (no-show)

Om de behandeltijd zo optimaal te kunnen benutten, vriendelijk verzoek om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn! Indien u te laat komt kan de massage ingekort worden.

Massage cadeaubonnen zijn na uitgifte 6 maanden tot 1 jaar geldig

 

Erotische massages behoren niet tot het pakket, vragen hierover worden niet beantwoord.

Bij oneerbare voorstellen of andere erotisch getinte gedragingen zal de behandeling onmiddellijk gestaakt worden. De massagebehandeling wordt wel volledig in rekening gebracht.