Algemene Voorwaarden Massage

 

Als u een afspraak maakt voor een massage of een kuurbehandeling, ontvangt u van ons een bevestiging e-mail en staat uw afspraak/afspraken voor u gereserveerd.
Het is van belang dat u kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Wellnesspraktijk Alphen ziet graag dat u hygiëne ook belangrijk vindt, en opgefrist onze praktijk bezoekt. U mag van Wellnesspraktijk Alphen verwachten, dat de praktijk en de te gebruiken materialen schoon zijn.

Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist, therapeut, dan is het raadzaam deze eerst te raadplegen betreffende een behandeling bij een massagetherapeut.

Bij uw 1e consult zal er een korte anamnese worden afgenomen, om er zeker van te zijn dat u gemasseerd mag worden. Bij medicijngebruik moet de massagebehandeling soms worden aangepast. Geef altijd aan welke medicijnen u gebruikt en wat het doel daarvan is.

Als de massagetherapeut niet volledig of verkeerd is ingelicht over de gezondheid van u als cliënt, kan Wellnesspraktijk Alphen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel ten gevolge van een uitgevoerde behandeling.

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. Zie privacyverklaring.

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch tot 48 uur van tevoren kosteloos afgezegd/verzet worden.

Bij afzegging van uw afspraak op de dag zelf of vergeten van uw afspraak wordt deze 100% in rekening gebracht.
Bij het vergeten van uw afspraak bij een kuurbehandeling, kan een reserve datum geactiveerd worden tegen betaling van een losse behandeling.

Om de behandeltijd zo optimaal te kunnen benutten, vriendelijk verzoek om 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn! Indien u te laat komt kan de massage ingekort worden.

Erotische massages behoren niet tot het pakket, vragen hierover worden niet beantwoord.

Bij oneerbare voorstellen of andere erotisch getinte gedragingen zal de behandeling onmiddellijk gestaakt worden. De massagebehandeling wordt wel volledig in rekening gebracht.