PITJIT MUKA – LIFTENDE GEZICHTSMASSAGE

Pitjit betekent masseren en muka betekent gezicht. Naast het gezicht wordt er ook aandacht besteed aan het hoofd, de hals en de schouders.

Deze massage zorgt voor een liftend effect, werkt verstevigend, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en door het afwisselend toepassen van warmte en kou op de huid ziet deze er na de behandeling fris en stralend uit. Klieren en holtes worden gereinigd en door de diepe bindweefselmassage wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid elastisch blijft. Daarnaast werkt deze massage ontspannend en is ook goed in te zetten bij hoofdpijnklachten.

Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van strijkingen, acupressuur, bindweefselmassage, gezichtscups, jadestenen* of Rozenkwarts* en ijsbollen. Als extra boost gebruiken wij een liftende organische gezichtsolie.

U kunt als extra module een gezichtsmasker toevoegen.

* Jade steen
De jade stenen bevorderen de aanmaak van collageen & elastine.  Collageen en elastine werken samen om je huid vorm en elasticiteit te geven. Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor veerkracht.

* Rozenkwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met Rozenkwarts over de huid te masseren, wordt het op den duur strakker en steviger.

Losse behandeling  €   55,-
5 behandelkaart     € 245,-
10 behandelkaart     € 500,-

 

Contact